Verlagingsveren

Verlagingsveren
De veren onder uw auto zetten schokken en stoten tijdens het rijden over oneffenheden om in controleerbare deiningen. De mate van deining bepaalt de mate van comfort tijdens het rijden. Veel deining zou het autogewicht oncontroleerbaar in beweging brengen. Schokdempers houden daarom de werking van de veren in toom. Daarom is een perfecte afstemming van veren en schokdempers op elkaar noodzakelijk voor het beste resultaat.
De betere verenproducenten van verlagingsveren bieden dan ook veren aan welke per merk en type auto perfect passen bij de eigenschappen van de originele schokdempers. Dankzij de verlagingsveren zakt de auto, afhankelijk van het type auto, zo'n 15 tot wel 50 mm om overhellen van de auto te verminderen en weggedrag te verbeteren. Mooie bijkomstigheid is de sportievere uitstraling doordat de wielkasten beter opgevult worden door de wielen.
 
Bandencentrum Jan Steverink stelt u de volgende verlagingsveren voor:

Eibach Pro-Kit
Eibach's Pro-Kit veren verlagen tot 40mm en zijn de meest verkochte verlagingsveren bij Bandencentrum Jan Steverink. De progressief werkende veren zijn van topkwaliteit en bieden een optimaal rijgedrag met behoud van comfort.
Eibach Pro-Kit verlagingsveren
 

Eibach Sportline
Eibach Sportline verlagingsveren verlagen tot 50mm en zijn geschikt voor een sportieve rijstijl. Progressief werkende veren van topkwaliteit.
Eibach Sport-Line verlagingsveren
 

H&R 
H&R 's progressief werkende sportveren zorgen voor een sportieve wegligging, mede ontstaan door H&R 's grote betrokkenheid bij autosport.
H&R Sportveren
Volkswagen Golf GTI 7 met H&R Sportveren
Intrax 
Intrax is een nederlandse fabrikant welke zich heeft gespecialiseerd in veren en schokdempers voor gebruik bij sportwagens en in de autosport. Op basis van die intensieve betrokkenheid met de autosport levert Intrax verlagingsveren welke verlagen tot 40mm en veel stabiliteit en een direct stuurgedrag bieden. 
intrax verlagingsveren
 

KW Height Adjustable Spring Kit
Het duitse KW is vooral bekend om haar betrokkenheid bij het wereldkampioenschap toerwagens en verwerkt autosportervaringen in haar omvangrijke aanbod voor straat- en circuitauto's.
KW verlagingsveren zijn er als in hoogte verstelbare veren voor Ultra High Performance modellen van onder meer Audi, BMW, Maserati, Mercedes, Nissan en Porsche. Veelal in combinatie met de electronisch gestuurde dempers op die auto's. 
 
ST
ST suspension is een onderdeel van het duitse KW en ook dit merk kent een groot aanbod aan verlagingsveren welke de auto tot 50mm laten zakken. Verbeterde wegligging en optische verfraaing zijn de resultaten na montage van ST verlagingsveren.