Menu

Nieuws

MICHELIN ACTIE!Michelin Actie! (Deze actie is helaas niet meer geldig)

Bij aankoop van 2 of 4 Michelin banden ontvangt u tot wel €100 vrij te besteden bij o.a. bol.com, Coolblue, Amazon, Zalando, Ikea, Decathlon, De Bijenkorf, enz.

  • Actieperiode loopt van 13 juni tot en met 31 juli 2022. Facturen uploaden op de site van Michelin kan tot 15 Augustus.
  • Koop 2 of 4 MICHELIN banden (zomer, winter of CrossClimate) van dezelfde afmeting of van hetzelfde gamma (personenwagen, 4x4, bestelwagen).
  • Uw voordeel kan oplopen tot wel €100 euro aan cadeaubonnen. 

Hoe ontvangt u uw Cashback?
Dat is heel simpel! Ga naar https://offrepromo.michelin.fr  
Kiest voor Nederland en de gewenste taal. Dan kiest u de datum van aankoop en daaronder kiest u bij verkooppunt 'Onafhankelijke bandenspecialist' 
Bij het volgende overzicht kiest u bij stad verkooppunt 'Apeldoorn' en bij dealer 'Steverink Banden B.V. Watermanstraat 11 7324AJ Apeldoorn' en natuurlijk de rest van de gegevens die gevraagt worden incl een foto van de factuur. 
Als u voldoet aan alle voorwaarden die ook terug te vinden zijn op de site van Michelin, ontvangt de Cadeaubonnen in uw mail. Deze wordt bepaald aan de hand van de inchmaat en hoeveel banden u gekocht heeft.

Hoeveel Cashback ontvangt u?

Inchmaat

2 banden

4 banden

< 16"

€15

€30

17"

€30

€60

18"

€40

€80

> 20"

€50

€100

 

 


Bron: Bandencentrum Jan Steverink