Winterbanden en velgen nu voordelig !

07 november 2016

Winterbanden veilig
Zoals u weet zijn winterbanden veiliger om op te rijden in de herfst en in de winter dan op zomerbanden. Voorwaarden zijn wel dat de winterbanden nog minimaal 4 mm profieldiepte hebben en niet ouder zijn dan 4 jaar. Het eerste om genoeg ruimte te hebben voor water, blubber en sneeuw, het tweede omdat door ouderdom de soepelheid van het rubber sterk gaat afnemen.

Winterbanden en velgen voordelig
Mocht u aan nieuwe winterbanden toe zijn dan is de keuze groot, het advies goed en de prijs voordelig bij Bandencentrum Jan Steverink.
Zo is er voor een Fiat Panda al een set winterbanden voor € 160,= , een set stalen velgen voor € 135,= en een set lichtmetalen velgen voor € 265,= !
Vraag naar de mogelijkheden voor uw auto via 055-3030020 of maak uw keuze in de webshop.   

TPMS in vele soorten en maten
Is uw auto voorzien van een banden luchtdruk meter (TPMS, TyrePressureMonitoringSystem)? Dan heeft u bij aanschaf van nieuwe velgen TPMS nodig. In de Bandencentrum Jan Steverink webshop wordt na uw keuze van velgen aangegeven welke TPMS bij die velgen op uw auto passen. Omdat er vele soorten en maten zijn is het altijd goed met de TPMS specialisten van Bandencentrum Jan Steverink te overleggen wat voor u de juiste keuze is. 

Online afspreken
Heeft u al een winterset liggen bij ons en wilt u online een afspraak maken voor de wissel? Dat kan via http://webshop.steverinkbanden.nl/planning.php