OZ velgen toonaangevend

19 februari 2017

Het italiaanse OZ is èèn van toonaangevende velgenmerken voor zowel toepassingen in de autosport als voor straatgebruik. Kwaliteit en design staan hoog aangeschreven onder de liefhebbers van goed uitziende, sterke en lichte velgen. Het merk kent de volgende lijnen: OZ Atelier Forged, OZ Racing, X line, MSW en Sparco Wheels. Bandencentrum Jan Steverink heeft al decennia goede ervaringen met OZ en heeft daarmee veel van haar klanten een plezier kunnen doen. OZ blijft dan ook een aanbevolen velgenmerk.

OZ Atelier Forged
OZ gesmede velgen zijn een toonbeeld van lichtgewicht precisie producten. Er zijn 7 modellen waarvan 1 type met centrale moer bevestiging en 3 types welke in drie delen zijn opgebouwd en elk deel op wens uitwisselbaar is. Hier vindt u OZ Atelier Forged velgen in de webshop

OZ Racing
OZ Racing velgen zijn stuk voor stuk sterke en lichte 'Made in Italy' velgen. De collectie bestaat uit acht OZ Racing I-Tech, twaalf OZ Racing Sport en zes OZ Racing All Terrain modellen. OZ's ervaringen in de autosport komen in kwaliteit van deze velgen vol tot uiting. Hier vindt u OZ Racing velgen in de webshop.

OZ X Line
OZ's X Line wil met negen modellen een breed scala aan autotype's kunnen bedienen van saloon's tot SUV's. Laatste aanvulling is de OX X5B met een sportief elegant design van de zowel sterke als lichte velg. Hier vindt u OZ X Line velgen in de webshop.  

MSW
MSW wheels zijn door OZ ontworpen en gedistributeerde velgen welke bedoeld zijn voor zoveel mogelijk toepassingen tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
MSW 'designed by OZ' kent negen modellen in de MSW Avantgarde, vijf modellen in de MSW Urban Cross en zes modellen in de MSW All Season lijn. Hier vindt u MSW velgen in de webshop.

Sparco Wheels
De samenwerking van OZ velgen en Sparco sportveren heeft geleid tot een gemeenschappelijk velgenprogramma met het accent op sportieve uitstraling. De acht modellen van Sparco worden door hun design en kwaliteit dan ook, behalve als aftermarket montage, veel toegepast in de autosport. Hier vindt u Sparco velgen in de webshop.