Koni Sport Kit op Lexus IS300 SC gemonteerd

02 februari 2015

In het kader van een Lexus IS300 SportCross project heeft Bandencentrum Jan Steverink een Koni Sport Kit gemonteerd. De Sport Kit bestaat uit Koni Sport schokdempers en H&R verlagingsveren, een fraai resultaat van de samenwerking tussen de nederlandse en duitse onderstelspecialisten.
De Lexus eigenaar over dit deel van zijn project bij Bandencentrum Jan Steverink:
"Eric Boode begon na een hartelijk onthaal meteen met de demontage van de veerpoten. Ik moet kwijt dat ik zeer zelden zo een gedreven en gepassioneerde man heb meegemaakt als Eric, iemand die echt van zijn vak houdt. Want iets is pas goed als het goed is, quote Eric."

Over het resultaat: "De auto rijdt fan-tas-tisch. Eerder had ik het gevoel alsof de auto zou uitbreken in de bocht, geen last meer van. Stuurgedrag was gevoelig met het idee dat je telkens moest corrigeren, geen last meer van. Optisch komt de Lexus SportCross ook veel beter tot zijn recht."
En tot slot "Nogmaals, een fantastisch bedrijf. Mocht je met het idee rondlopen om ook iets aan je schokdempers te doen en al woon je niet in de buurt; ik zeg gewoon doen!"