Ford Fiesta evenement bij Jan Steverink

10 september 2019

Eind September strijkt de Ford Fiesta S Ultimate en Rally Edition groep neer op het terrein van Bandencentrum Jan Steverink. Deze groep liefhebbers zoeken sinds een jaar contact met elkaar via een facebook pagina om ervaringen en tips uit te wisselen. Het gaat daarbij om de in 2006 in een oplage van 250 stuks geleverde Ultimate en in 2007 in een oplage van 250 stuks geleverde Rally Editions. Op basis van de Ford Fiesta S van de vijfde generatie Fiesta's werd destijds middels deze speciale Edition's nog even een sportief ogend tintje toegevoegd alvorens deze opgevolgd zou worden door de zesde generatie Ford Fiesta. 

Primeur bij Steverink
Bandencentrum Jan Steverink ontvangt leden van de groep op zaterdag 28 september tussen 09.00 en 13.00 en heeft daarmee een primeur, zijnde de allereerste meeting van deze groep.  Die eerste meeting is er meteen eentje met een groot actie gehalte. Naast het bekende plaatjes schieten en kennismaken en bijpraten is er meer:
Er worden demonstratie's gegeven in het uitlijnen van deze bijzondere Fiesta's en zal door Autopoetsbedrijf Kramer tegen een aantrekkelijk tarief auto's grondig worden gereinigd middels stomen.

Bandencentrum Jan Steverink nodigt u van harte uit dit evenement bij te wonen. Wellicht tot ziens op 28 September!