Dunlop Sport Classic winnaar bij AutoBild Klassik bandentest

20 juni 2018

AutoBild Klassik heeft zes banden voor klassiekers met elkaar vergeleken. Dat waren in de maat 205/70R14 de Dunlop Sport Classic, Pirelli Cinturato CN36, Maxxis MA-Pa, Vredestein Sprint Classic, Michelin XMX en de Retro TC001. Allen met een 'retrolook', gefabriceerd naar moderne maatstaven. Daarbij kwam de Dunlop Sport Classic als winnaar naar voren dankzij voorbeeldige prestaties bij wegligging en remmen op nat wegdek en stabiel weggedrag in het algemeen bij weinig geluid.

artFORM AF601, dubbelspaaks turbinevormige velgen

19 juni 2018

artFORM wheels heeft in haar velgenprogramma een vrij exclusief model, de AF601. Waar de meeste turbinevormige velgen gaan voor een groot aantal spaken kiest artFORM voor de kloeke uitstraling van het 5-dubbelspaaks concept. Met een verrassend resultaat dat ook nog eens verkrijgbaar is als '20 in twee breedtes zodat een breedset samengesteld kan worden waarbij de breedste 9.5x20 versie een duidelijke concave vorm kent. De artFORM AF601 is te bewonderen in onze schowroom. Zie alvast voor alle maten, uitvoeringen en toepassingen van de artFORM AF601 onze webshop.

Gratis uitlijnen bij aankoop van OZ Racing velgen

08 juni 2018

Bandencentrum Jan Steverink geeft u graag het uitlijnen (ter waarde van minimaal € 62,50) van uw auto cadeau bij aanschaf en montage van vier OZ Racing velgen. Dat doen wij inderdaad graag omdat wij de liefhebbers van dit topproduct uit Italie in ieder geval op weg willen sturen met een perfect sturende auto. Bekijk ons uitgebreide assortiment OZ Racing velgen hier en zie hier wat uitlijnen allemaal voor uw auto en rijplezier kan betekenen.

VACATURE voor de werkplaats

07 juni 2018

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MEDEWERKER VOOR DE WERKPLAATS

Eibach Anti Roll Kits voor meer stabiliteit

06 juni 2018

Eibach is vooral bekend om haar verlagingsveren welke een auto er niet alleen beter uit doen zien maar ook een aanmerkelijk beter weggedrag meegeeft. Behalve verlagingsveren is Eibach echter ook specialist in het produceren van zogenaamde Anti Roll Kits. Dat zijn sets van stabilisatoren die ter hoogte van voor- en achteras gemonteerd worden en onnodige bewegingen ('roll') van de auto bij richtingsveranderingen tot een minimum reduceren. Na montage van een Eibach Anti Roll-Kit heeft een auto dan ook minder last van onder- dan wel overstuur.

OZ Racing Superturismo GT velgen voor Hyundai i20

05 juni 2018

Voor de Hyundai i20 heeft de duitse importeur in samenwerking met OZ Racing bedacht de i20 op te waarderen met '18 OZ Racing Superturismo GT velgen. Het resultaat mag er wezen! De OZ Racing Superturismo velgen voor de Hyundai i20 vindt u in meerdere maten in de Bandencentrum Jan Steverink webshop.