Sparco Podio velgen ontworpen door OZ Racing

09 juli 2018

Het Italiaanse velgenmerk Sparco is vooral bekend bij tuningsbedrijven en toepassingen in de autosport wereldwijd. Een van Sparco's meest recente velgen is de Sparco Podio, door het befaamde OZ Racing voor haar huismerk Sparco ontworpen.

MSW 82 velgen 'Italian style'

27 juni 2018

MSW, huismerk van het Italiaanse OZ, heeft met het oog op Alfa Romeo bezitters de MSW 82 in haar programma opgenomen. Hoewel in typerende Alfa stijl wordt de MSW 82 ook aangeprezen voor toepassing op bijvoorbeeld VW Golf, Audi A3 of Ford Focus. De MSW 82 is er in een 'matt gun metal' tint met gepolijst front. De '18 MSW 82 is verkrijgbaar in zowel '8 als '9 breedte waardoor breedsets mogelijk zijn.

Dunlop Sport Classic winnaar bij AutoBild Klassik bandentest

20 juni 2018

AutoBild Klassik heeft zes banden voor klassiekers met elkaar vergeleken. Dat waren in de maat 205/70R14 de Dunlop Sport Classic, Pirelli Cinturato CN36, Maxxis MA-Pa, Vredestein Sprint Classic, Michelin XMX en de Retro TC001. Allen met een 'retrolook', gefabriceerd naar moderne maatstaven. Daarbij kwam de Dunlop Sport Classic als winnaar naar voren dankzij voorbeeldige prestaties bij wegligging en remmen op nat wegdek en stabiel weggedrag in het algemeen bij weinig geluid.

Gratis uitlijnen bij aankoop van OZ Racing velgen

08 juni 2018

Bandencentrum Jan Steverink geeft u graag het uitlijnen (ter waarde van minimaal € 62,50) van uw auto cadeau bij aanschaf en montage van vier OZ Racing velgen. Dat doen wij inderdaad graag omdat wij de liefhebbers van dit topproduct uit Italie in ieder geval op weg willen sturen met een perfect sturende auto. Bekijk ons uitgebreide assortiment OZ Racing velgen hier en zie hier wat uitlijnen allemaal voor uw auto en rijplezier kan betekenen.

VACATURE voor de werkplaats

07 juni 2018

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MEDEWERKER VOOR DE WERKPLAATS

Eibach Anti Roll Kits voor meer stabiliteit

06 juni 2018

Eibach is vooral bekend om haar verlagingsveren welke een auto er niet alleen beter uit doen zien maar ook een aanmerkelijk beter weggedrag meegeeft. Behalve verlagingsveren is Eibach echter ook specialist in het produceren van zogenaamde Anti Roll Kits. Dat zijn sets van stabilisatoren die ter hoogte van voor- en achteras gemonteerd worden en onnodige bewegingen ('roll') van de auto bij richtingsveranderingen tot een minimum reduceren. Na montage van een Eibach Anti Roll-Kit heeft een auto dan ook minder last van onder- dan wel overstuur.