Brock B41 velgen in Y split design

02 juli 2020

Brock's nieuwste design kenmerkt zich door het moderne Y-split design waarbij het lijkt alsof er twee lagen over elkaar zijn gelegd. De Brock B41 krijgt daardoor een dynamische uitstraling en suggereert een concave vorm. Verkrijgbaar in 19 t/m 21 inch en per diameter in twee breedtes is de Brock B41 voornamelijk bedoeld voor auto's als Audi Q-series, BMW X-series, Porsche Cayenne en Mercedes GLE.

RC Design RC34 velgen met krachtige accenten

02 juli 2020

Het ontwerp van de nieuwe RC Design RC34 velgen borduurt verder op het vijf dubbele spaken thema. Ditmaal door in de aansluiting van de spaken op de velg-rand duidelijke accenten te leggen. Verkrijgbaar in de maten 17 t/m 20 inch als glanzend zwart of glanzend zwart met gepolijst front. De RC Design RC34 is ontworpen met het oog op auto's als de Audi A1, BMW 1-series, Hyundai i30N Performance, VW Tiguan of Tesla Model 3.

Asanti Black Label Series velgen

01 juli 2020

In Asanti's Black Label Series velgenprogramma is onder andere de wel heel fraai gevormde Asanti ABL-30 opgenomen. Verkrijgbaar in Gloss Black of Silver Brushed is de ABL-30 in 9 of 10,5 inch breed in de diameters 20 en 22 inch. Deze Elite Cast Design velgen zijn gegoten volgens de Flow Forming Technology waarbij onder uiterst hoge temperaturen het gietijzer in het gewenste model gecomprimeerd wordt tot een bijzonder sterke velg.

VACATURE voor de werkplaats

29 juni 2020

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MEDEWERKER VOOR DE WERKPLAATS

Vacature voor media en administratief medewerker

18 juni 2020

Bandencentrum Jan Steverink is een banden- en onderstel specialist in Apeldoorn dat over een half jaar haar 40-jarig jubileum viert. Wij werken met zes collega's vol passie en kennis aan auto's van automobilisten welke met individuele wensen bij ons komen. Momenteel hebben wij plaats voor een enthousiasteling die onze website, social media en administratie gaat bijhouden. Gevraagd wordt affiniteit met de wereld van auto's en creativiteit als redacteur van onze website en social media.    Reageren, inclusief CV, via pieter@steverinkbanden.nl

ACTIE Tot 100 euro brandstof tegoed bij aankoop Michelin banden

15 juni 2020

Koop tussen 15 juni en 2 augustus 2020 twee of vier Michelin zomer-, winter- of CrossClimate banden en verdien daarmee een brandstof tegoed bon. De hoogte van het tegoed is afhankelijk van het aantal en de afmetingen van de gekochte Michelin banden. Het tegoed kan oplopen tot 100 euro.