Verantwoord verhogen van VW T5, T6 en T6.1

20 mei 2020

Dankzij verenexpert Eibach en schokdempers specialist Bilstein is het nu mogelijk een Volkswagen T5, T6 of T6.1 verantwoord te verhogen. Voor gebruik in deels onverhard landschap een mooie uitkomst. Zo is daar de Eibach Pro-Lift Kit waarmee bij handhaving van de originele schokdempers circa 3,5 centimeters verhoogt kan worden. Verdergaand is er de Bilstein Pro-Lift Kit waarbij Bilstein haar verlengde en versterkte B6 Comfort dempers combineert met voornoemde Eibach Pro-Lift verhogingsveren. Deze eveneens 3,5 cm verhogende combinatie garandeert behalve comfort en meer bodemspeling een sterke verbetering in weggedrag ten opzichte van een T5, T6 of T6. 1 in standaard vorm.

Gratis monteren, balanceren en auto uitlijnen !

13 mei 2020

Wannneer u vier velgen met banden besteld in onze webshop nemen wij het monteren en balanceren voor onze rekening. Bovendien lijnen we de auto voor u uit ! De juiste wielstanden door middel van uitlijnen van uw auto bevordert niet alleen het weggedrag van uw auto maar zeker ook de levensduur van de banden. Deze tijdelijke voorjaars actie kan u tot wel € 150,= besparen. Vraag niet hoe het kan maar profiteer er van is het motto!

Bilstein introduceert nieuwe Performance Line

28 april 2020

De gerenommeerde schokdempers fabrikant Bilstein komt in 2020 met een geheel nieuwe produktlijn; de Bilstein EVO Performance Line, in een nieuw jasje van matgrijs gestoken schroefsets.

BBS SX velgen tijdloos en prijsvriendelijk

17 april 2020

BBS is natuurlijk een begrip in de velgenwereld. Producent van absolute topkwaliteit velgen voor straat en race gebruik. En dat al vele decennia. Die kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijskaartje maar wist u dat BBS ook de uiterst prijsvriendelijke BBS SX in haar programma heeft met een tijdloos populair dubbel-spaaks design? De in Duitsland gegoten BBS SX is er in de diameters 17 t/m 20 inch in Briljant Zilver, Kristal Zwart (effect lak) en Platinum Zilver (met gepolijst front).

CMS C30 velgen met uniek design

14 april 2020

CMS wheels introduceert dit voorjaar de CMS C30 velg in de veelgevraagde diameters 16, 17 en 18 inch voor middenklasse auto's. De CMS C30 laat het bekende 5 dubbel-spaaks thema zien maar onderscheid zich door een fraai en uniek design detail. De velg rand buigt zich bij iedere tweede spaak naar boven en maakt daar op sierlijke wijze contact mee. Op deze wijze wordt een dynamisch effect tot stand gebracht welk vooral in de combinatie Diamant Zwart / Gepolijst Front front duidelijk naar voren komt. In de Diamant Zwarte en Racing Zilveren versies is het op een meer subtieler wijze aanwezig.

Michelin Pilot Sport 4 biedt beste wegligging tijdens Auto, Motor und Sport testen

25 maart 2020

Auto, Motor und Sport publiceerde een banden-vergelijkingstest waarbij Michelin met haar Pilot Sport 4 als 'zeer goed' beoordeeld werd. Getest werd er met een 3-serie BMW in de bandenmaat 225/45R18. Van de elf kandidaten scoorde de Michelin PS4 een 2e plaats op een droog wegdek en een 1e plaats op een nat parcours. De Michelin Pilot Sport 4 werd daarbij geprezen om zijn ultra precieze en snelle reacties op stuurbewegingen. Vervolgens vertoonde de BMW met deze banden een gemakkelijk beheersbare en neutrale wegligging. Daarbij werden de Michelin banden ook nog eens als stil en comfortabel ervaren.