MAK Komet velgen voor Mercedes, nieuw in de MAK collectie 2019

17 januari 2019

MAK, specialist in pasklare velgen per merk, introduceert in haar 2019 collectie de MAK Komet voor Mercedes in 17, 18 en 19 inch. Met de van MAK bekende kwaliteit voor vriendelijke prijzen komt de MAK Komet beschikbaar in 'Gun Metallic Mirror', 'Gloss Black' en 'Silver'. Voor maten en prijzen van de MAK Komet kunt u terecht in onze webshop.

MAK introduceert flow formed gesmede velgen voor Porsche Cayenne en Macan

10 januari 2019

Het Italiaanse MAK, specialist in pasklare 'plug and play' velgen, brengt dit voorjaar de MAK Turismo D FF op de markt. Een ultra-lichte velg voor toepassing op de Porsche Macan en Porsche Cayenne, oftewel in de maten 9.0x20, 9.5x20, 9.0x21 en 9.5x21. De MAK Turismo D FF wordt gesmeed volgens het moderne gewichtsbesparende 'free flowing' systeem dat een zo licht en sterk mogelijke velg garandeert.

AEZ Panama velgen met hoge belastbaarheid voor SUV's

10 januari 2019

AEZ komt met een velg welke een bijzonder hoge belasting aankan, de AEZ Panama. Deze in vele breedtes verkrijgbare velg zal als 19, 20 en 21 inch velg belastingen tot wel 1.026 kg kunnen verwerken. De AEZ Panama is dan ook ontwikkeld met het oog op SUV's als bijvoorbeeld de BMW X5/X6 en Porsche Cayenne.

Het bandenlabel vaak nog als onduidelijk ervaren

19 december 2018

Al jaren door de Europese Unie een voorgeschreven verplichting maar weinig informatief; het bandenlabel. Het zegt namelijk lang niet alles over de drie waarderingen. Zo is de brandstofefficientie van een band meer afhankelijk van de aanspraak op het motorvermogen dan de rolweerstand van de banden. De grip op nat wegdek is vervolgens slechts gemeten bij recht-uit remmen en het bandengeluid gemeten van een passerende auto en dus niet in de auto. Het blijft dus aan te bevelen voor aanschaf van banden rekening te houden met de ervaringen van professionele, onafhankelijke bandenspecialisten en onafhankelijke bandenvergelijkingstesten.

Jaguar I-Pace velgen

19 december 2018

Voor de 'State of the Art' Jaguar I-Pace zijn er fraaie alternatieven beschikbaar voor de standaard velgen. Wij stellen u voor bijvoorbeeld de glamoureuze Monaco GP4 in 8x18 of de stoere Brock B32 in 8,5x20. Alle beschikbare modellen vindt u hier in onze webshop.

VACATURE voor de werkplaats

12 december 2018

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MEDEWERKER VOOR DE WERKPLAATS