Speciaal voor de Ford Transit Custom 20" Schmidt Tyron velgen

18 september 2020

Deze 20” matte titaan kleurige Tyron velgen van het Duitse merk Schmidt, zijn speciaal ontworpen voor de Ford Transit, Transit Custom en de Tourneo Custom. Deze velg is TÜV goedgekeurd. (Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat het product voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is.) Uw Ford Transit, Transit Custom en de Tourneo Custom upgraden met deze velg? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over deze Schmidt ‘Tyron’ velgen? Bel dan 055 30 300 20, dan helpen wij u graag verder!

T5, T6 en T6.1 verlagen met behoud van comfort d.m.v. TWIN-ADJUST-PROJEKT

11 september 2020

Het Duitse Twin-Monotube-Projekt heeft speciaal voor klanten waarbij comfort op de eerste plek staat, twee nieuwe schroefsets ontwikkelt. Deze schroefsets bestaan uit Koni schokdempers en Eibach veren. Het Duitse merk levert niet alleen verlagingssets maar ook velgen en u kunt zelfs uw Transporter laten verhogen wat een voordeel biedt in bijvoorbeeld onverhard terrein.

Nieuwe Borbet velgen - Borbert B

03 september 2020

Borbet velgen heeft een scala aan lichtmetalen velgen, van sportief tot dynamisch en van klassiek tot elegant, keuze genoeg dus. Alle velgen van Borbet zijn TÜV goedgekeurd. (Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat het product voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is.) Het Duitse merk heeft de Borbet B toegevoegd aan de collectie. Deze is verkrijgbaar als vier- en vijf- gaats velg, tevens in vier verschillende kleuren en van 17" t/m 20" leverbaar.

Alcar lichtmetalen velgen - Winterseizoen 2020/2021

01 september 2020

Het is begin september en de zomer loopt op zijn einde. Langzaam beginnen de temperaturen te dalen en voor je het weet kunnen we de zomerbanden wisselen voor de winterbanden. Alcar komt dit jaar met een aantal nieuwe lichtmetalen velgen op de markt. Al deze velgen zijn bestand tegen winterse omstandigheden. Ze zijn getest onder de zwaarste omstandigheden tegen de inwerking van strooizout en vuil. In de meeste gevallen in het mogelijk om het originele merk logo in de wielen te laatsten indien gewenst. Bel of mail ons of dit mogelijk is bij de door u gekozen velgen. Hieronder een aantal nieuwe modelen van AEZ, DOTZ en DEZENT.

MBdesign MF1 velgen licht en sterk

03 augustus 2020

Markus Brandt beoogt met zijn MBdesign velgen aan de vraag van veeleisende klanten te voldoen. Naast eigentijds design staat topkwaliteit hoog in het vaandel van MBdesign. Uit het op zoek gaan naar de ultieme oplossingen is bijvoorbeeld de MBdesign MF1 onstaan. Deze gesmede magnesium velg is het summum wat betreft de combinatie van laag gewicht en sterkte wat een zo laag mogelijk on-afgeveerd gewicht aan de auto geeft, ideaal voor de best mogelijke stuurprecisie. De combinatie van magnesium met een eigen gepatenteerde smeedtechniek heeft een tot wel 30 procent lager gewicht dan gegoten aluminium velgen tot gevolg!

Bandenlabel gaat aangepast worden.

30 juli 2020

Over negen maanden gaat het vernieuwde Europese bandenlabel het daglicht zien. Veel verandert er echter niet, slechts een mogelijke toevoeging van het '3 peaks and snow' symbool voor Europese winterse omstandigheden en/of het 'ice stalagmite' symbool voor Noord-Europese sneeuw en ijs omstandigheden. Waarderingsklassen voor energieverbruik (lees: rolweerstand) en veiligheid in de regen (lees: remweg) gaan van 7 naar 5 klasses.