MAK Nurnberg velgen voor Audi

08 februari 2018

MAK performance wheels heeft de MAK Nurnberg toegevoegd aan haar 'brand dedicated' programma. De MAK Nurnberg velgen zijn pasklaar gemaakt voor de meeste Audi's wat wil zeggen dat de originele banden, naafkappen en wielbouten direct overzetbaar zijn.

MAK Dresden velgen voor Audi,Seat,Skoda,VW

08 februari 2018

MAK Performance wheels heeft voor Audi, Seat, Skoda en Volkswagen bezitters de MAK Dresden in haar 'brand dedicated' programma opgenomen. Dat wil zeggen dat deze velgen zo op de meeste modellen van genoemde merken gemonteerd kan worden met gebruik van de originele wielbouten en naafkappen. Bovendien is er in de maatvoeringen rekening gehouden met montage van de originele banden.

MAK Allianz velgen voor BMW en MINI

07 februari 2018

MAK performance wheels heeft in haar 'brand dedicated' collectie 2018 de MAK Allianz opgenomen. Op maat gemaakt voor BMW en MINI eigenaren die het voorjaar in willen gaan met een set fris ogende velgen. Een en ander onder het motto 'plug and play' waarbij originele banden, wielbouten en naafkappen zo overgezet kunnen worden.

AEZ Steam velgen, klassiek design voor de moderne auto

06 februari 2018

AEZ, het Duitse A-kwaliteit velgenmerk, heeft in haar voorjaarscollectie 2018 de AEZ Steam opgenomen. 'Klassieke stijl op moderne auto's afgestemd', zo noemt AEZ haar nieuweling. In de huidige trendy uitvoeringen matgrafiet en matmetaal-met-gepolijst-front is de AEZ Steam met zijn 15 spaken elegant als zowel sportief in uitstraling. Overigens zijn die 15 spaken verdeelt in 5 groepen van drie spaken waarbij diepliggende hart de breedte van de AEZ Steam accentueert.

AEZ Forged Series velgen voor Tesla Model S en Model X

05 februari 2018

Terwijl het Duitse AEZ inmiddels een goede naam opgebouwd heeft als fabrikant van uitstekende gegoten velgen is het nu ook actief met gesmede aluminium velgen. De voordelen van gesmede ('Forged') velgen zijn een zeer hoge stabiliteit bij een bijzonder gering gewicht. Geen wonder dus dat we ontwikkeling van gesmede velgen vooral te danken hebben aan de autosport alwaar men al sinds jaar en dag de allerhoogste eisen stelt. Het programma van de nieuw in het leven geroepen AEZ Forged Series velgen start met de AEZ Steam Forged ten behoeve van Tesla's Model S en X.

OXXO Aventura velgen voor zware lasten en OXXO Elan voor stijlvolle Mercedessen

03 februari 2018

OXXO wheels, het gezamelijke project van een Zweedse, Duitse en Nederlands firma, streeft naar het produceren van velgen met een de beste product-prijsratio. Gezien het succes van de afgelopen jaren is men daar volledig in geslaagd. Voor het komende seizoen zijn er weer twee OXXO types in het programma opgenomen.