Velgen voor Hyundai i30 N en N Performance

23 november 2017

De volgens de pers briljante Hyundai i30 N en N Performance zijn zo te lezen niet op veel punten te verbeteren. Wel is duidelijk dat uitstraling naar eigen smaak aangepast kan worden en dan voor de hand liggend met andere velgen.

Niche Sport Series presenteert de Niche Vosso

17 november 2017

Het Amerikaanse NicheRoadWheels presenteert als nieuwe aanvulling op haar uitgebreide programma high performance wielen de Niche Vosso.

OZ Racing Montecarlo HLT met uniek design

16 november 2017

OZ Racing Montecarlo HLT velgen zijn behalve van de bekende uitzonderlijke OZ kwaliteit ook nog eens uniek van design. Op het eerste gezicht de zoveelste vijfspaaks op de markt totdat bij nader inzien veel bijzondere details zichtbaar worden. Daarom is de Matt Dark Graphite Diamond Cut versie van de Montecarlo ook te zien in onze showroom.

Conti, Dunlop, Goodyear en Michelin winnaars winterbandentesten

14 november 2017

Bandenvakblad Reifenpresse heeft zoals elk jaar weer op een rijtje gezet welke winterbanden topscores behaalden in de diverse testen. Daarbij zijn Continental's WinterContact TS 850P, Dunlop's WinterSport 5, Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 en Michelin's Alpin 5 meervoudig winnaars gebleken.

Met Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 banden het hele jaar op tijd stilstaan

13 november 2017

Behalve wegliggingseigenschappen van uw banden misschien wel de belangrijkste factor bij een onverwachte situatie: de remweg. Ten alle tijden en in ieder seizoen. Goodyear heeft er bij de ontwikkeling van haar Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 vierseizoenenband een speerpunt van gemaakt.

De geboorte van Michelin's Bibendum in 1894

10 november 2017

Michelin's Bibendum is dit jaar al weer 123 jaar geworden! In 1894 vond de geboorte van het icoon plaats tijdens de opbouw van een Michelin-stand voor een beurs in Lyon. Bij de gebroeders Michelin ging een lampje bij het stapelen van wat motorfietsbanden; 'Voeg armen toe en het is een man!'